Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 šaukštų sviesto arba margarino,
1 smulkiai supjaustyto svogūno,
2 šaukštelių cukranendrių cukraus,
500 g šviežių špinatų,
1 litro daržovių sultinio,
1 žiupsnio malto muskato,
300 ml grietinės,
druskos ir pipirų pagal skonį,
česnakų laiškų papuošimui.

Gaminimas:
Išlydykite sviestą arba margariną keptuvėje. Suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus, cukrų ir pora minučių pakepkite. Sudėkite špinatus ir uždengę keptuvę dangčiu pakaitinkite kelias minutes.
Apkepusias daržoves susmulkinkite. Suberkite į puodą, supilkite sultinį ir įdėkite muskato, druskos ir pipirų. Virinkite apie 5 minutes. Įdėkite į grietinę ir pakaitinkite sriubą, bet neužvirkite. Papuoškite česnako laiškais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g špinatų
1 l sultinio
2 v. š. miltų
2 skiltelės česnako
2 v. š. sviesto
100 g grietinėlės
0,5 a. š. malto muskato
Druska
Pipirai


Gaminimas:
Puode išlydyti sviestą, sudėti česnaką, pakepti. Sudėti miltus. Sudėti špinatus, trumpai kepti. Supilti sultinį. Pridėti muskato, druskos, pipirų, grietinėlės, troškinti 10 min. Visą išvirtą masę supilti į virtuvinį kombainą ir susmulkinti viską. Patiekti su grietine.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai