Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300g maltos mėsos;
1 kiaušinio trynys;
1 šaukštas krakmolo;
3 šaukštai džiuvėsėlių;
Druskos ir pipirų pagal skonį;
1 arb. šaukštelis mėsos prieskonių;
1 arb. šaukštelis džiovinto raudonėlio;
2 marinuoti agurkai;
Džiūvėsėlių paniravimui;
Aliejus kepimui.

Gaminimas:
Į mėsą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo. Marinuotus agurkėlius supjaustome griežinėliais. Iš mėsos masės daryti kotletukus ir į vidų dėti po griežinėlį marinuotų agurkų, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Patiekiame su pomidorų, majonezo, prieskoninių žolelių ir česnakų padažu. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai