Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Kukucio balades" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Pavasario balsai", poemu "Jaunoji Lietuva", "Raseiniu Magde", "Musu vargai", dramu "Kestucio mirtis", "Vytautas pas kryziuocius", "Didysis Vytautas - Karalius" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Baltosios dienos", "Amzinas zydas", "Krintancios zvaigzdes", "Zenklai ir stebuklai", "Saukiu as tauta", "Per pasauli keliauja zmogus", "Tarp zemes ir dangaus" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Per pasauli keliauja zmogus", "Didzioji kryzkele" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Raudoni sermuksniai", "Vejas rugiuos", "Varpo kelimas", "Po tylinciom zvaigzdem", "Lapkricio medis", "Tamsus buvo ziedai", "Trecias brolis", "Tamsos varpai, sviesos varpai" autorius,
Klevų g., Ručiūnų k., Jonavos r. sav.,
Pievų g., Ručiūnų k., Jonavos r. sav.,
Žaliakalnio g., Ručiūnų k., Jonavos r. sav.,
Kranto g., Ruklos k., Jonavos r. sav.,
Neries g., Ruklos k., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos faršo 1 svogūnas 2 stiklinės smulkių avižinių dribsnių 2 šaukštai krakmolo 1 kiaušinis šaukštelis druskos juodieji pipirai malti lauro
lapeliai rozmarinai imbiero milteliai (jei patinka)
Gaminimas: Į mėsą suberti po žiupsnelį prieskonių, druskos, įmušti kiaušinį, suberti dribsnius ir krakmolą, įpjaustyti svogūno. Gerai išmaišyti ir apkepti aliejuje. Tuomet troškinti dar 15 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos faršo 1 didelis svogūnas 1 stiklinė smulkių avižinių dribsnių 2 šaukštai krakmolo 1 kiaušinis 1 šaukštelis druskos 1 žiupsnelis juodųjų pipirų 1 žiupsnis lauro
lapelių 1 žiupsnelis rozmarinų Aliejaus (apkepimui)
Gaminimas: Į mėsą suberti po žiupsnelį prieskonių, druskos, įmušti kiaušinį, suberti dribsnius ir krakmolą, įpjaustyti svogūno. Gerai išmaišyti ir apkepti aliejuje. Troškinti dar 15 min.
|
|
|
|
|