Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Parodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pasakų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pašilaičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pašto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg faršo 2 kiausiniai 100 gr džiuvesėlių druska pipirai 2 morkos 1svogūnas 3 virti kiaušiniai 2 v.š. majonezo 250 gr tarkuoto surio
Gaminimas: Iš faršo,
kiaušinių, džiūvesėlių ir prieskonių išminkyti vientisą masę. Susmulkintus svogūnus ir morkas kepti i keptuvėje. Kiaušinius išvirti. Į dubenį sudėti: atvėsintas morkas, svogūnus, virtus tarkuotus kiaušinius ir visus likusius produktus. Viską išmaišyti, įdaras neturi būti skystas. Iš
mėsospadaryti mėsos kukulį, padaryti duobutę ir dėti įdarą. Dėti į kepimo formą ir kepti orkaitėje 180 laipsnių, apie 40-45min.
|
|
|
|
|