Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kiaušiniai
1 šaukštas cukraus pudros
0,5 šaukštelio druskos (mėgstantis sūriau - gali įdėti daugiau)
0,5 šaukštelio sodos, nugesintos actu
250 g majonezo (dalį galima pakeisti grietine arba kefyru)
0,5 stiklinės miltų
300 g susmulkinto baltagūžio kopūsto (Kopūstas)

Gaminimas:
Į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą sudedame kopūstą ir užpilam tešla.
20-25 minutėms į orkaitę. Viskas!
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kopūstų
3 kiaušiniai
5 šaukštai grietinės
3 šaukštai majonezo
6 šaukštai miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis cukraus
0,5 šaukštelio druskos
krapai
petražolės


Gaminimas:
Sukapojame kopūstą, krapus, petražoles, pridedame cukraus, druskos ir viską sumaišome. Galima apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Kiaušinius išplakame su druska (nepersūdykite, nes jau sūdėme kopūstus). Pridedame majonezo, grietinės, supilame miltus išsijotus su kepimo milteliais ir išmaišome.
Į riebalais išteptą kepimo formą sudedame kopūstų mišinį ir užpilame majonezo bei grietinės mase.
Kepame apie 40 min., 180 laipsnių temperatūroje, kol pasidarys auksinės spalvos.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai