Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kapų g., Gruzdžių mstl., Šiaulių r. sav.,
Kaštonų g., Gruzdžių mstl., Šiaulių r. sav.,
Klevų g., Gruzdžių mstl., Šiaulių r. sav.,
Lauko g., Gruzdžių mstl., Šiaulių r. sav.,
Liepų g., Gruzdžių mstl., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g kopūstų 2 svogūnai 375 g maltos mėsos 4 šaukštai kviečių sėlenų 1 kiaušinis druskos ir juodųjų pipirų 1 šaukštas maltų saldžiųjų paprikų 400 g bulvių 2 šaukštai
sviesto 4 šoninės griežinėliais
Gaminimas: Kopūstą dėti į puodą, užpilti vandeniu, 5 minutes apvirti, išimti iš puodo, nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti siete. Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, sumaišyti su malta mėsa, suberti sėlenas, įmušti kiaušinį, įpilti 8
šaukštus vandens ir pagardinti prieskoniais. Kopūsto lapus atskirti nuo koto, kotą smulkiai sukapoti ir sumaišyti su faršu. Nuluptas bulves supjaustyti griežinėliais. Kepimo formą ištepti sviestu, iškloti kopūsto lapais, suversti bulves ir pasūdyti. Ant viršaus suversti faršą ir išlyginti.
Apkepo viršų apdėti likusiais kopūsto lapais, šoninės griežinėlias ir sviesto gabaliukais. Kepti įkaitintoje orkaitėje. Kai apkepas gražiai pagels (maždaug po 45 minučių), kepimo formą uždengti dangčiu ir baigti kepti.
|
|
|
|
|