Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kg žiedinių kopūstų
1 paprika, raudonoji
1 morka
1 šaukštelis juodųjų pipirų
2-3 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
5 lauro lapai
Sūrymui:
100 g cukraus
100 g druskos
1,5 litro vandens


Gaminimas:
Žiedinius kopūstus nuplauti karštame vandenyje.
Nuskusti morką ir supjaustyti griežinėliais. Papriką supjaustyti kubeliais.
Į stiklainius sudėti lauro lapus, krapus, pipirus (padalinti po lygiai į kiekvieną stiklainį).
Į stiklainius sudėti daržoves.
Užvirinti vandenį, suberti cukrų, druską ir nuolat maišant ištirpiname.
Sūrymą kaitiname 5 min.
Gautą sūrimą supilstome į stiklainius.
Užsukame dangteliais ir paliekame šiltai 2-4 dienoms. Po to galima laikyti šaltai.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai