Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Balsių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balsių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Balstogės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg baklažanų 1 citrina saujelė petražolių lapelių 100 ml aliejaus druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimas: Baklažanus nuplauti, supjaustyti riekelėmis ir pamerkti į gerokai
pasūdytą vandenį 5 minutėms. Paskui išgriebti, gerai nuspausti, kad nutekėtų sultys bei išbėgtų kartumas ir kepti įkaitintame aliejuje. Iškepusius apibarstyti druska ir pipirais. Petažolės susmulkinti. Citriną supjaustyti plonais pusžiedžiais. Į iškaitintus stiklainius sluoksniuoti keptus
baklažanus, petražolės ir citriną. Užpilti likusiu aliejumi. Stiklainius pridengi dangteliais ir pasterizuoti puode su verdančiu vandeniu (1 l stiklainius – 40 min, 0,75 l – 30 min, 0,5 l – 20 min.). Paskui užsukti stiklainius, apversti žemyn dangteliais
|
|
|
|
|