Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vaisių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaistariškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaistinės skg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaišvydavos pl., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaišvydo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 pusės litro stiklainiams užpildyti reikės: 400 - 500 g kumpinės kiaulienos 1 saldžiosios paprikos 1 nekieto saliero stiebo 1 persiko 3 česnako skilčių žalių
petražolių aitriosios paprikos (jei mėgstama aštriai) 1 stiklinės pikantiško pomidorų padažo nubraukto šaukšto druskos žiupsnelio cukraus žiupsnelio juodųjų pipirų žiupsnelio malto muskato riešuto kelių šaukštų aliejaus šaukšto miltų, ar labai smulkių
džiuvėsėlių
Gaminimas: Paruošimas: Iš vakaro mėsą supjaustyti gabaliukais, supilti nubrauktą šaukštą druskos, po trečdalį nubraukto šaukštelio cukraus, pipirų, muskato, suberti smulkintus česnakus. Išmaišyti ir nakčiai palikti šaldytuve. Kitą dieną, ar bent po kelių valandų
gaminti - į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus ir mėsą apkepti. Kai skystis išgaruoja, suberti, nepadauginant, miltus, ar džiuvėsėlius ir mėsą juose trumpai apkepti. Tuomet ruošti užpilą - į atskirą indą sutarkuoti vieną nuluptą persiką, supilti vieną stiklinę pomidorų padažo, sudėti smulkiai pjaustytą
salierą, bei saldžiąją papriką, smulkintas petražoles ir, jei mėgstama, šiek tiek aitriosios paprikos. Gautą masę išmaišyti, užpilti stikline verdančio vandens ir vėl išmaišius, supilti į storapadį puodą ar troškintuvą. Suberti apkeptą mėsą ir troškinti apie 20 min. vis pamaišant. Patartina
paragauti koks skonis, jei reikia, pridėti dar prieskonių. Troškinį išdėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti. Valgyti galima tiek šaltą, tiek šiltą su bulvėmis.
|
|
|
|
|