Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos sprandinės
2 šaukštai aliejaus
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
1/2 šaukštelio kario
žiuspnelis džiovintų mairūnų
žiuspnelis maltų gvazdikėlių
1/4 l obuolių sulčių
350 g mažų pievagrybių
250 g mažų svogūnų
800 g mažų bulvių
50 g šoninės
1/8 l mėsos sultinio
4 šaukštai konjako
4 šaukštai pjaustytų petražolių

Gaminimas:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. aliejų įkaitinti ir gerai apkepinti mėsą iš visų pusių.
Mėsą pagardinti prieskoniais, supilti obuolių sultis, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Nulupti svogūnus, bulves, šonię supjautyti kubeliais.
Šoninę maišant apkepinti keptuvėje, kol suspirgės. Suberti supjaustytas bulves, svogūnus, pievagrybius ir apkepinti. Suberti į mėsą ir viską gerai išmaišyti.
Į troškinio sultis supilti sultinį, užvirinti ir užpilti ant mėsos. Troškinti uždengtame puode, kol mėsa ir daržovės suminkštės. Pagardinti pagal skonį, apibarstyti petražolėmis, užpilti konjaku ir uždegti ir patiekti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai