Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 viščiukas (svėrė apie 1,5 kg)
250 g makaronų
500 g bulvių
250 g morkų
150 g svogūnų
2-3 lauro lapai
Pipirų
Druskos
Žalumynai


Gaminimas:
Į puodą sudėkite supjaustytas viščiuko dalis, užpilkite verdantį vandenį (kad apsemtų), pridėkite druskos ir pipirų. Virkite apie 45-50 minučių.
Supjaustykite svogūną, bulves, žalumynais, morkas - sutarkuokite.
Mėsą išimkite. 1-2 blauzdeles nukaulinkite ir susmulkinkite. Sudėkite atgal į sriubą.
Likusias viščiuko dalis galite apkepti keptuvėje ir patiekti su ryžiais ar bulvėmis - bus antrasis patiekalas pietums.
Į sriubą sudėkite svogūnus, morkas, bulves, makaronus, lauro lapus ir virkite dar apie 15-20 minučių.
Po to įmaišykite žalumynus.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai