Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešla:
500 g kvietinių miltų;
5 kiaušiniai;
žiupsnelis muskato riešuto;
Druskos pagal skonį;
0,5 šaukštelio alyvuogių aliejaus.

Įdaras:
300 g varškės;
200 g maltų šaldytų špinatų;
druskos, pipirų pagal skonį;
0,5 svogūno;
šaukštelis muskato riešuto.

Padažas:
Svogūnai;
spirgučiai;
sviestas;
grietinė.

Gaminimas:
Įdarui skirtus produktus gerai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą, kol pasidarysime tešlą. Tešlai skirtus produktus gerai išminkyti, padalinti į dvi lygias dalis ir iškočioti 4 mm storio paplotėlius. Ant vieno paplotėlio dėti po šaukštelį įdaro 3-5 cm atstumu. Tarpus, esančius tarp įdaro, suvilgyti vandeniu ir ant viršaus uždėti antrą tešlos paplotėlį. Gerai prispausti viršutinį tešlos sluoksnį ties įdaro vietomis. Specialiu rateliu ar peiliu išsjauti kvadratėlius ir juos atskirti vieną nuo kito. Virti pasūdytame vandenyje. Išvirtus užpilti norimu padažu. Aš naudojau kepintus svogūnus ir lašinukus su grietine. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai