Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
300 g moliūgo
1 svogūnas
2 v. š. sviesto
60 g parmezano sūrio
430 g miltų
200 ml virinto vandens
2 kiaušiniai
druska
 
Gaminimas:
Užsiminkome tešlą iš kiaušinių, druskos, vandens ir miltų ir padedame ją į šalį.
Moliūgą nulupame, supjaustome jo minkštimą be sėklų didesniais kubeliais ir bent 6 min. paverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet nukošiame moliūgą ir paliekame šiek tiek pravėsti.
Svogūną susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su sviestu.
Koldūnų įdarui sumaišome moliūgą, svogūną, tarkuotą parmezano sūrį ir viską pasūdome.
Galiausiai iškočiojame tešlą, supjaustome ją norimo dydžio kvadratėliais ir suvyniojame į juos pasigamintą įdarą.
Dedame koldūnus į užvirusį pasūdytą vandenį ir verdame, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Patiekite su grietine ar kitokiu Jūsų pamėgtu padažu.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai