Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Babinių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g. minkšto sviesto; 120 g. kokoso drožlių; 150 g. miltų; 50 g. avižinių dribsnių; 4 kaiušiniai; 200 - 220 g. cukraus; 2 šaukšteliai kepimo miltelių; žiupsnelis
druskos.
Gaminimas: Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą
supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
|
|
|
|
|