Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
300 g kvietinių miltų
1 kiaušinis
30 ml augalinio aliejaus
50 g margarino VILNIUS kepiniams
125 ml šilto vandens
30 g cukraus pudros
Įdarui:
30 g margarino VILNIUS kepiniams
6 šaukštai duonos trupinių
6 obuoliai
10 ml citrinos sulčių
80 g razinų
100 g graikinių riešutų
1 a.š. cinamono
150 g cukraus


Gaminimas:
Kvietinius miltus sumaišome su kiaušiniu ir 125 ml šilto vandens. Gautą tešlą sutepame aliejumi, uždengiame plėvele ir paliekame 30 min.
Duonos trupinius kepame 5 min. ant margarino ir paliekame atvėsti.
Nulupame obuolius ir supjaustome nedideliais gabalėliais, susmulkiname graikinius riešutus. Sumaišome riešutus, obuolius, razinas, cinamoną, cukrų ir užpilame citrinos sulčių.
Plonai iškočiojame tešlą, pertepame 15 ml aliejaus ir apibarstome duonos trupiniais. Tuomet suberiame įdarą, tolygiai paskirstome ir padarome vyniotinį. Likusiu margarinu aptepame pyragą, apibarstome cukraus pudra ir dedame kepti.
Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 40 min. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai