Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dideles apimties kurinys, atliekamas simfoninio orkestro,
Dideles apimties, laisvos strukturos (paprastai prozinis) kurinys, vaizduojantis asmenybes susidurima su socialine istorine aplinka, gamta, atskleidziantis charakterio raida ir savimone,
Dideles apimties, sudetingas kurinys atliekamas choro, orkestro, solistu,
Dideles galios garso ir ultragarso saltinis,
Dideles imones ar organizacijos atskirai veikiantis skyrius,
Lenkų g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Mickūnų g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Miško g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Mokyklos g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Pirties g., Mickūnų mstl., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų kiškienos, 0.8 stiklinės grietinės, 0.8 stiklinės 3% acto, 5 svogūnai, 100 gramų džiovintų grybų, 10 paprikų 1 šaukštas tarkuotų krienų, 1 šaukštas razinų, 1.5
šaukšto tirpintų kiaulių taukų, 1 šaukštas kvietinių miltų, Truputį druskos, Truputį juodųjų pipirų, Truputį cukraus, Truputį citrinų sulčių
Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir
šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai
supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.
|
|
|
|
|