Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos filės
500 g stambiai maltos kiaulienos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis lauro lapų
1 valgomasis šaukštas maltos mėsos prieskonių
1 arbatinis šaukštelis druskos


Gaminimas:
Kiaulienos filė taip perpjauti, kad gautųsi kuo didesnis gabalas.
Lengvai išmušti.
Vientisą mėsos gabalą pabarstyti pipirais, lauro lapais, druska, laiškiniais česnakais ir įtrinti.
Maltą mėsą sumaišyti su maltos mėsos prieskoniais.
Ant filė kloti faršą ir suvynioti vyniotinį. Surištą audinyje palaikyti bent pusdienį.
Virti vandenyje su tais pačiais prieskoniais ir druska apie pusantros valandos.
Paslėgti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai