Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tiekėjų g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Tolių g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Topolių aklg., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Trakų g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Transporto g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g liesos kiaulienos (be kaulų) 100 g morkų 2 skiltelės česnakų cukrus druska pipirai
Gaminimas: Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome
druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame. Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį. Verdame 1,5 val. Po to paslegiame ir
atvėsiname. Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
|
|
|
|
|