Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 gramų kiaulienos nugarinės arba kumpio,
4 bulvės,
1 raudonoji paprika,
1 morka,
1 svogūnas,
Svogūno laiškai
1 stiklinė šviežių, susmulkintų kopūstų,
Juodieji pipirai
Druska
2 stiklinės vištienos sultinio,
2 lauro lapeliai,
Grietinės truputį
Pomidorų pastos truputį

Gaminimas:
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, juos pakepinkite keptuvėjė. Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais, morką - taip pat, tik smulkesniais, papriką - juostelėmis, svogūną - žiedeliais, kopūstą - smulkiai. Dėkite į puodą apkeptą mėsytę, daržoves, užpilkite sultiniu, kad jis apsemtų viską ir troškinkite tol, kol viskas suminkštės. Pabaigai dėkit lauro lapeliuis, prieskonius, grietinės, truputį pomidorų pastos.
Vietoj kopūstų labai skanu naudoti virtas, arba konservuotas raudonąsias pupeles. Galima įdėti čili pipiriuko, tarkuoto Parmezano sūrio. Tiekdami apibarstykite susmulkitais svogūnų laiškais.
Skanaus ;)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
750 g kiaulienos kumpio
3 valgomi šaukštai aliejaus
750 g baklažanų
200 g svogūnų
250 g ankštinių pupelių
15 g imbiero (šviežias)
0.5 arbatinio šaukštelio malto cinamono
1 aitrioji paprika
2 valgomi šaukštai rudojo cukraus
30 g šviežios kalendros
1 žalioji citrina
3 žvaigždinio anyžiaus


Gaminimas:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Plačiame puode įkaitinti truputį aliejaus ir sumesti kepti mėsą. Kai apskrus, mėsą išimti ir atidėti.
Į tą patį puodą suversti kubeliais pjaustytus baklažanus, ankštines pupeles ir kubeliais pjaustytus svogūnus ir prieskonius- aitriąją papriką, tarkuotą imbierą, cinamoną bei cukrų ir anyžius. Viską pamaišyti ir paskrudinti apie 5 minutes.
Sudedam mėsą, smulkintą kalendrą ir uždengus troškinti apie pusvalandį. Jeigu reikia, galima vandens įpilt.
Kai mėsa suminkštės, ant troškinio išspausti žaliųjų citrinų sultis ir ragaukite.
Puikūs Velykų pietūs. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg kiaulienos
2 paprikos
2 v. š. sojos padažo
2 a. š. cukraus
Alyvuogių aliejaus
1 a. š. smulkinto imbiero
1 žvaigždanyžis
2 morkos
2 lauro lapai
2 porai


Gaminimas:
Keptuvėje įkaitinti aliejų, pakepinti smulkintas paprikas, porus ir imbierą 2 min.. Sudėti gabaliukais supjaustytą kiaulieną, kepti 5 min. Sudėti cukrų, sojos padažą. Užpilti virinto vandens, sudėti lauro lapelius, smulkintas morkas ir žvaigždanyžį. Viską troškinti puode apie 1 valandą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai