Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
P. Cvirkos g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Pabaisko g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Pakalnės g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Pakalnučių g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Pamiškės g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaulės širdies, didelės 2 skiltelių česnako 1 saldžiosios paprikos, didelės 1 aitriosios paprikos ankšties 100 ml acto (3 %)
Padažui: 150 g alyvuogių aliejaus 1
citrinos 80 g svogūnų galvučių Žiupsnelio saldžių raudonųjų pipirų, maltų druskos
Gaminimas: Širdį perpjaukite per pusę ir gerai išplaukite. Išvalykite, supjaustykite kubeliais, parą marinuokite trintų česnakų, smulkiai susmulkintų saldžiųjų ir aitriųjų pipirų,
druskos ir acto mišinyje. Išsimarinavusius širdies gabaliukus užmaukite ant iešmų ir kepkite. Padažui, mediniu šaukštu išmaišykite alyvuogių aliejų, išspaustas citrinos sultis, tarkuotus svogūnus ir maltus raudonus pipirus. Iškepusį šašlyką valgykite su paruoštu padažu.
|
|
|
|
|