Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg kiaulienos nugarinės
50 g sviesto
1 v. š. aliejaus
3 v. š. sojos padažo
200 g pelėsinio sūrio "Camembert"
2 v. š.  žalumynų (pertažolių ir krapų)
1 v. š. prieskonių, kepsniams
Padažui:
2 v. š. krienų
100 g grietinės


Gaminimas:
Gardus kepsnys mėgstantiems pelėsinį sūrį!

Kiaulienos nugarinėje padaryti “kišenę”, įpilti šaukštą sojos padažo, šaldytuve palaikyti apie valandą.
Supjaustyti žalumynus ir sviestą įdėti į "kišenę". Taip pat įdėti Camemberto sūrio gabaliukus.
Smeigtukais “užsiūti” 'kišenės" angą.
2 šaukštais sojos padažu suvilgyti visą kepsnį. Aptepti prieskoniais kepsniams.
Į foliją ,po kepsniu, įpilti aliejų ir užlankstyti kepimo foliją.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 1 val. Tada praverti folgą ir kepti dar apie 10 -15 min., kol gražiai apkeps.
Valgyti su šiltu krienų - grietinės padažu (grietinę pašildyti keptuvėje, įdėti krienus ir išmaišyti, truputį pakaitinti).

Valgyti su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Skanaus!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai