Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kiaulienos gabaliukai (po 300 g)
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
150 g fermentinio sūrio
1/2 šaukštelio džiovintų šalavijų
1 ryšelis petražolių
2 šaukštai aliejaus

Gaminimas:
Išpjauti kiaulienos plėves, mėsą įpjauti. Pjūvio vietą įtrinti druska ir pipirais.
Sūrį supjaustyti plonais šiaudeliais ir sudėti į mėsos vidų, pagardinti gerai sutrintais šalavijais ir 2 šaukštais supjaustytų petražolių. Įpjauti mėsą susiūti.
Ant vidutinės ugnies įkaitinti aliejų. Mėsą gerai apkepinti iš visų pusių. Uždengti ir troškinti, kol suminkštės. Troškinamą mėsą vieną kartą apversti.
Nupjauti siūles. Mėsą supjaustyti įstrižai. Papuošti petražolių lapeliais. Kepsnį galima patiekti ir šaltą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai