Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Girios g., Randamonių k., Druskininkų sav.,
Grovos g., Randamonių k., Druskininkų sav.,
Raisto g., Randamonių k., Druskininkų sav.,
Randamonių g., Randamonių k., Druskininkų sav.,
Ežerėlio g., Ricielių k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
250 g kiaulienos kumpio 2 skardinių saulėje džiovintų pomidorų, konservuotų 1 a. š. "Pesto bazilikų" padažo 1 saujos kedrinės pinijos 30 g pelėsinio sūrio,
balto 10 sviesto 50 ml saulėgrąžų aliejaus
Gaminimas: Gardus kepsnys, kuriam gurmaniško pikantiškumo suteikia kedrinės pinijos. Pjausnį pamušti mėsos plaktuku. Mėsą patepti "Pesto" bazilikų padažu. Šiaudeliais supjaustyti saulėje džiovintus
pomidorus ir uždėti ant pjausnio. Ant viršaus uždėti sviesto gabaliuką ir pelėsinio sūrio juosteles. Mėsą su įdaru susukti į vyniotinį ir susmeigti smeigtuku. Kumpio suktinuką apkepti aliejuje (puikiai tinka "Delimano" keptuvė). iš abiejų pusių po 4 min. Kepsnį dėti į kepimo indą
ir kepti orkaitėje apie 20 min. 180 °C (smeigtuku patikrinti ar iškepė, jei bėgs skaidrios sultys, vadinasi jau iškėpė.) Kai jau iškepė, ant kepsnio uždėti balto pelėsinio sūrio juostelę. Ant sūrio užberti kedrinės pinijos riešutų. Orkaitėje palaikyti ne daugiau 2 min.,
nes nubėgs sūris.
|
|
|
|
|