Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g kiaulienos (kepsniukams)
 2 apelsinų (sulčių)
Druskos
Pipirų

Padažui:
 500 g pievagrybių
 2 - 3 v.š. grietinės
 50 g sviesto

Garnyrui:
 Bulvių
Salotų (kokios patinka)


Gaminimas:
Mėsą supjaustome kaip įprastai kepsniukams. Įtriname prieskoniais. Užpilame sultimis ir palaikome apie 2 val. 
Tada dedam į skardą, kartu supilam sultis, ir kepam apie 15-20min.
Tuo metu išverdam bulves, pasigaminame mėgstamas salotas.
Pasiruošiam ir pievagrybių padažą.
Juos sutvarkome, smulkiai supjaustome ir pakepiname ant sviesto. Dedame grietinę, dar šiek tiek pakepam, pagardinam prieskoniais.
Šį padažą patiekiant dedame tiesiai ant kepsniukų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai