Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės su kaulu 300 g spanguolių 1 apelsino 2 šaukštai medaus Santa Maria druskos
Gaminimas: Nutarkuojame apelsino žievelės ir išspaudžiame sultis (~ 100
ml). Spanguoles sutriname su medumi. Įmaišome sultis ir žievelę. Pusę šio padažo supilame į kepimo indą. Sudedame kiaulienos kepsnius (1-1,5 cm storio), apibarstome druska ir supilame likusį padažą ant mėsos. Kepame apie 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje.
|
|
|
|
|