Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
 Kiaulienos sprandinės (nugarinė bus kieta,”guminė”),
 Konservuotų ananasų griežinėliais didelio indelio (į indelį įeina apie 14-15vnt),
 Juodųjų alyvuogių
 Fermentinio sūrio.


Gaminimas:
Kiaulienos nugarinę supjaustome kepsneliais apie 1-1,5cm storio, pasūdome, papipiriname ir užpilame kefyru. Paliekame marinuotis (geriausiai per naktį). Marinuotus kepsnelius apkepame keptuvėje ant stiprios ugnies iš abiejų pusių po 2min. Į aliejumi išteptą skardą sudedame apkepintus kepsnelius, ant kiekvieno kepsnelio dedame po griežinėlį ananaso ir į ananaso griežinėlio vidų po alyvuogę. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200° C temp orkaitę 20-30min. Likus 10min iki kepimo pabaigos supilame ananasų sultis, kurios liko indelyje ir kepame, kol sūris gražiai apskrus. Papuošiame žalumynais. Aš dar padariau rožes iš bulvių.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai