Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemaitkiemio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žemalės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žemdirbių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žemynos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Žemoji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g kiaulienos sprandinės be kaulo 250 svogūnų 2 v. š. aliejaus 2 v. š. maltų saldžiųjų paprikų 200 ml pomidorų sulčių 0,5 a. š. mairūnų česnako skiltelė druskos 2
morkos
Gaminimas: Mėsą supjaustyti 3 cm storio gabaliukais, o svogūnus - stambiais kubeliais. Mėsos gabaliukus pakepinti su aliejumi, suberti svogūnus ir kepti 2 minutes. Keptuvę su mėsa ir svogūnais nukelti nuo ugnies ir paskaninti saldžiosiomis paprikomis. Atsargiai į mėsą
supilti pomidorų sultis, sudėti morkas ir užvirinti. Nuluptą česnako skiltelę sutrinti, sumaišyti su šaukšteliu druskos ir suberti į mėsą. Guliašą pagardinti mairūnais ir troškinti uždengtame puode.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos 1 didelis svogūnas 1 didelis pomidoras 5 šaukštai pomidorų padažo šaukštas grietinės 100 g aliejaus saldžiosios paprikos milteliai aitriosios paprikos
milteliai bazilikas citrina lauro lapeliai juodieji pipirai šaukštelis druskos šaukštas džiūvėsių
Gaminimas: Mėsą supjaustyti, įberti po žiupsnelį lauro lapelių, juodųjų pipirų, saldžiosios paprikos, aitriosios paprikos, druskos, įspausti citrinos sulčių ir
palikti pasimarinuoti bent valandai. Supjaustytą svogūną šiek tiek pakepti aliejuje, po to suversti ant jo mėsą ir apkepti. Kai apskrunda, supilti džiūvėsius, jei reikia įpilti aliejaus ir trumpai pakepinti. Tuomet sudėti pjaustytą pomidorą, pakepinus kelias minutes supilti padažą,
grietinę, įberti bazilikų, šiek tiek vandens ir troškinti, kol mėsa bus minkšta.
|
|
|
|
|