Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ku?no nepaz?into daina,
gomovies,
?????,
m mn m mmmm mj,
water filter,
????? txt,
piratbit,
8 fimai,
usa football standings,
hd rezka,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaniūkų 2-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kaniūkų 3-ioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kaniūkų 4-oji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kanklių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kapčiamiesčio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos filė 4 maži obuoliai 150 ml grietinėlės 3 šaukštai brendžio 3 šaukštai
aliejaus druskos pipirų cukraus kario imbiero muskato
Gaminimas: Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite 1 cm storio gabalėliais. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiais griežinėliais. Kiaulieną su prieskoniais apkepkite
aliejuje ir pastatykite šiltai. Į keptuvę sudėkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir pakepinkite iki auksinio atspalvio. Išgriebkite ir padėkite šiltai. Į išsiskyrusias sultis liekite grietinėlę, užvirinkite, įberkite prieskonių, įpilkite brendžio. Sudėkite mėsą ir obuolius į padažą.
|
|
|
|
|