Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g pievagrybių
2 svogūnai
3-4 šaukštai obuolių acto
druska
pipirai
džiovinti raudonėliai
1 arbatinis šaukštelis džiovintų jūros kopūstų
aliejus kepimui

Gaminimas:
Stambiai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintus svogūnus pakepame keptuvėje su aliejumi. Pridedame prieskonių. Kepame, kol išgaruoja nuo kepimo susidariusios sultys (apie 15 min.). Tada įpilame acto ir atšaldome.
Užkandis būna skanesnis 2-3 valandas pastovėjęs šaldytuve.
Patiekdami pabarstome vandenyje išmirkytais jūros kopūstais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai