Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jupiterio palydovas, pavadintas nimfos, kuria pagrobe Dzeusas, vardu,
Finansinis tam tikro laikotarpio planas, kuriame pateikiamos pajamos ir islaidos,
Salis, kurioje 1910 m. gime motina Terese,
Kuriais metais ivyko pirmasis skrydis lektuvu,
Kataro smulkus pinigas,
Stoties g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Svarainių g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Svirties g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Šalavijų g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Šalpusnių g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybių 2 svogūnai 3-4 šaukštai obuolių acto druska pipirai džiovinti raudonėliai 1 arbatinis šaukštelis džiovintų jūros kopūstų aliejus
kepimui
Gaminimas: Stambiai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintus svogūnus pakepame keptuvėje su aliejumi. Pridedame prieskonių. Kepame, kol išgaruoja nuo kepimo susidariusios sultys (apie 15 min.). Tada įpilame acto ir atšaldome. Užkandis būna skanesnis 2-3 valandas pastovėjęs
šaldytuve. Patiekdami pabarstome vandenyje išmirkytais jūros kopūstais.
|
|
|
|
|