Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Mažų žuvų (karosai, karpiai, ešeriai)
Žuvų prieskoniai
2 skiltelės česnako
Kiaušinis
Druska
Miltai
Aliejus kepti


Gaminimas:
Mažas žuvytes nuskutame, išdarinėjame, nuplauname ir perpjauname per puse arba į 3 dalis. Nukarpom pelekus. Kiaušinį išplakame su prieskoniais, smulkitais česnakais. Žuvis pačias truputį pasūdome. Voliojame žuvyčių gabaliukus į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame į įkaitintą aliejų. Aliejus turi apsemti, bent pusę žuvies gabaliuko. Kepam iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Skanu prie alaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai