Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Seirijų g., Leipalingio mstl., Druskininkų sav.,
Sodų g., Leipalingio mstl., Druskininkų sav.,
Veisiejų g., Leipalingio mstl., Druskininkų sav.,
Vytauto g., Leipalingio mstl., Druskininkų sav.,
Lipliūnų g., Lipliūnų k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g. didžiųjų krevečių su uodegėlėmis 120 g. plonai pjaustyto parmos kumpio 150 g. vyšninių pomidorų 1/2 citrinos 3 v. šaukštų alyvų aliejaus šviežiai maltų
pipirų
Gaminimas: Aliejų sumaišykite su citrinos sultimis bei įberkite šiek tiek šviežiai maltų pipirų. Viską išmaišykite, sudėkite krevetes ir pamarinuokite 30 – 60 min. Apvyniokite krevetes parmos kumpio juostelėmis ir suverkite ant iešmelių kartu su pusiau perpjautais
vyšniniais pomidorais. Likusiu nuo krevečių marinatu aptepkite paruoštus verinukus (marinato pagrindinė dalis yra aliejus, kuris neleis kumpiui ir pomidoriukams kepant ant grotelių išsausėti). Paruoštus verinukus dėkite ant įkaitusios kepsninės (grill’io) ir kepkite po kelias minutes iš
abiejų pusių. Patiekite su balto ar raudono vyno taure. Skanaus!
|
|
|
|
|