Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aviečių g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Beržyno g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Beržų g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Bičių g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg bulvių, virtų 2 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio druskos Padažui: 1 šaukštas majonezo 4 šaukštai jogurto arba grietinės 1 šaukštas vandens 1 pundelis petražolių Stambiai
maltų pipirų ir druskos (pagal skonį) 4 skiltelės česnako
Gaminimas: Bulves supjaustome skiltelėmis ir išmaišome su aliejumi ir druska. Sudedame ant kepimo skardos ir pašauname į 180 laipsnių orkaitę 15-20 minučių. Padažui: majonezą sumaišome su natūraliu jogurtu, vandeniu,
smulkintomis petražolėmis (ar krapais), pipirais, druska ir sutrintu česnaku. Bulves patiekiame su padažu!
|
|
|
|
|