Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 puodukai nuvalytų ir pusiau perpjautų braškių (Braškės ir žemuogės)
65 g cukraus
1 šaukštas citrinos sulčių
1 šaukštas vandens
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės
3 šaukštai sviesto
4 riekės baltos duonos

Gaminimas:
Karščiui atsparų, nedidelį indą patepti sviestu, sudėti braškes, pabarstyti cukrumi.
Citrinos sultis sumaišyti su vandeniu ir juo pašlakstyti braškes.
Baltos duonos plutą nupjauti ir supjaustyti 1,5 cm kubeliais (duoną geriau pjaustyti, kai ji nešviežia) ir padengti braškes.
Pabarstyti cukrumi.
Sviestą supjaustyti mažais gabaliukais ir išdėlioti ant paviršiaus.
Kepti įkaitintoje 180° C orkaitėje 25 minutes arba kol duonos kubeliai pagels.
Tiekti šiltą su plakta grietinėle.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai