Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Algirdo g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Alyvų g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Arimų g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Ateities g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Atžalyno g., Garliavos m., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0.5 kg fermentinio sūrio 4 šaukštai maltų džiūvesėlių 100 g smulkintų graikinių riešutų 2 kiaušinių baltymai druskos Aliejus
Gaminimas: Supjaustykite sūrį centimetro
storio griežinėliais ir padėkite į šaldytuvą. Sūris turi būti labai šaltas, galite trumpai įkišti į šaldymo kamerą. Sumaišykite smulkintus riešutus ir maltus džiūvėsėlius. Truputį paplakite kiaušinių baltymus. Pabarstykite sūrį druska ir pipirais, pamirkykite kiaušinių plakinyje ir apvoliokite
riešutų bei džiūvėsėlių mišinyje. Įpilkite į storadugnę keptuvę maždaug 2 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite. Kepkite sūrį, kol gražiai parus. Išgriebkite kiaurasamčiu ir palikite nuvarvėti ant poperinio rankšluosčio. Patiekite su pomidorų padažu.
|
|
|
|
|