Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 šaukštai kaparėlių, stambiai kapotų
1 valgomasis šaukštas garstyčių
2 skiltelės česnako, susmulkinto
2 šaukštai acto
120 ml alyvuogių aliejaus
1 nedidelis žiedinis kopūstas
1 valgomasis šaukštas kapotų šviežių krapų
50 g šviežių špinatų lapų
20 vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę
Jūros druskos, juodųjų pipirų


Gaminimas:
2-4 porcijos
Žiedinius kopūstus verdame pasūdytame vandenyje (5 min.). Nupilame vandenį ir leidžiame nusivarvėti.
Kaparėlius, garstyčias, česnaką, actą, druską, pipirus ir alyvuogių aliejų išplakame, kad gautume vientisą masę.
Žiedinius kopūstus pakepiname aliejuje iš abiejų pusių (apie 5 min.). Jei mėgstate, žiedinius kopūstus prieš apkepant galite pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose.
Iškepusius žiedinius kopūstus sudėti į lėkštę su pomidorais, špinatais, krapais. Viską užpilame pasigamintu padažu.
Padažą galima pakaitinti ant keptuvės, kad būtų šiltas ir tik tada užpilti.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai