Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Pagrindinė dalis :
Vištienos kulšelės arba sparneliai - 6 vnt.

Marinatas :
Pomidorų padažas - 4 valg. šaukšt.
Alyvuogių aliejus - 1 valg. šaukšt.
Vištienos prieskoniai - 2 valg. šaukšt.
Prieskoninės džiovintos žolelės - pagal skonį
Česnakas (smulkiai supjaustytas) - 1 vnt.

Garnyras :
Morkos - 2 vnt.
Bulvės - 10 vnt.
Cukinija - 1 vnt.
Kmynai - 30 g
Druska ir pipirai - pagal skonį
Aliejus - 50 ml

Gaminimas:
Iš visų marinatui skirtų produktų sumaišome vientisą masę ir ja gerai įtriname vištienos kulšeles ar sparnelius (kas ką turi :)). Paliekam marinuotis bent per naktį ir kepame orkaitėje. Dar galima dėti kario. Garnyrui skirtas morkas ir bulves supjaustome pagal norus, paprieskonuojam, apipilam aliejumi. Taip pat viską kepame toje pačioje skardoje su vištiena. Kartu dedame ir cukiniją. 

Kitas marinatas yra iš česnakų, kario, šiek tiek majonezo ir kmynų. Ypač sparneliai gaunasi labai traškūs ir skanūs...

Receptas atsiųstas konkursui
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Smulkiai pjaustytos vištienos;
Miltų;
Marinatui:
Prieskonių kepsniui, čili miltelių;
Majonezo;
Pomidorų padažo;
Aliejaus kepimui


Gaminimas:
Iš marinatui skirtų produktų padarom marinatą. Jame apvoliojam vištienos gabaliukus. Tada dedame juos į miltus ir į įkaitintą keptuvę. Apkepam iš abiejų pusių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai