Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Varškė, 400 gramų
Kiaušiniai, 2 vienetai
Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
Cukrus ( nebūtina), 1 šaukštas
Druska, pagal skonį
Sviestas, ar taukai kepimui

Gaminimas:
Į gerai ištrintą varškę įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, druska ir masė šaukštu išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po kupiną šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje su sviestu ar taukais apkepinami. Patiekiami karšti su grietine ir cukrumi ar uogiene.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 pakelis varškės
1 kiaušinis
pusė stiklinės pieno
cukraus pagal skonį
miltų tiek, kad tešla nebūtų kieta, bet ir nelabai skysta
vanilinis cukrus pagal skonį
žiupsnelis druskos
aliejus kepimui


Gaminimas:
Visus produktus gerai išmaišyti, keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir šaukštu dėti tešlos blynelius į keptuvę. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apkeps. Patiekti su grietinėle ir uogomis. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai