Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:

5 svogūnai
6 v. š. miltų
1 v. š. krakmolo
gazuotas vanduo
1 kiaušinis
1 a. š. malto džiovinto baziliko
1 a. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų
1 a. š. šviežiai maltų raudonųjų pipirų
1 a. š. šviežiai maltų baltųjų pipirų
druska
aliejus (kepimui)
Gaminimas:

Svogūnus supjaustykite maždaug 1 cm storio žiedais.
Pasidarykite prieskonių mišinį iš baziliko, šviežiai maltų pipirų ir druskos.
Sumaišykite pusę gauto prieskonių mišinio ir 1 šaukštą miltų bei išvoliokite juose svogūnų žiedus ir palikite kelioms minutėms, kad įsigertų prieskoniai.
Susimaišykite tešlą iš likusių miltų,  šaukšto krakmolo, kiaušinio ir gazuoto šalto vandens (jo reikia tik tiek, kad tešla gautųsi tirštoka).
Į gautą tešlą supilkite likusį prieskonių mišinį ir viską gerai išmaišykie.
Pamirkykite žiedus tešloje ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol svogūnai gražiai pagels.
Iškepus dėkite žiedus ant popierinio rankšluosčio ar servetėlių, kad į popierių susigertų nereikalingas aliejus.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai