Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nadruvių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Naglio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Naktigonės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Naktižiedžių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Nartavos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 120 g salierų 2 kiaušiniai 5 v. š. džiūvėsėlių druska 4 skiltelės česnako 1 sauja svogūnų laiškų aliejus (kepimui)
Gaminimas: Salierus nuplaukite, nulupkite ir
supjaustykite 8-10 cm ilgio lazdelėmis. Sudėkite salierus į pasūdytą vandenį ir pavirkite 7 min. Pavirus salierus išgriebkite, nusausinkite, pamirkykite su druska išplaktame kiaušinyje, tuomet pavoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite karštoje keptuvėje su aliejumi. Iškepus sudėkite ant
popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių. Galiausiai sudėkite apkeptą salierą į lėkštę, užspauskite česnako ir apibarstykite susmulkintais svogūnų laiškais. Skanaus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas
puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|