Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
8 obuoliai (Obuolys)
1 citrinos sulčių
druskos
pipirų
2 svogūnai
šviežių mairūnų (Kvapusis mairūnas)
šviežių petražolių
400 g mišraus faršo
1 kiaušinis
2 šaukštai grietinės
150 g "Gaudos" sūrio

Gaminimas:
1. Nuplaukite obuolius, nupjaukite viršutinę dalį kaip dangtelį, išgremžkite dalį minkštimo su sėklidėmis. Vaisių minkštimą susmulkinkite. Su teptuku ištepkite vidinę obuolių pusę citrinų sultimis, pasūdykite, pabarstykite pipirais.
2. Smulkiai supjaustykite svogūnus, susmulkinkite žalumynus. Keletą mairūno lapelių palikite papuošimui. Įdarui sumaišykite mėsos faršą, vaisių minkštimą, kiaušinį, grietinę ir žalumynus. Smulkiai supjaustykite sūrį, suberkite į įdarą.
3. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Pridėkite įdaro į obuolius ir sudėkite juos į keptuvą.
4. Kepkite orkaitėje apie 30 min. Patiekite į stalą papuošę mairūno lapeliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai