Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 svogūnų laiškai
100 g kumpio
125 g "Žementalio" sūrio
druskos
maltų juodųjų pipirų
4 dideli obuoliai (Obuolys)
šviežių krapų
šviežių petražolių
1 svogūnas
125 g grietinės
125 g natūralaus jogurto

Gaminimas:
1. Svogūno laiškus nuplaukite ir supjaustykite.
2. Kumpį supjaustykite siauromis juostelėmis. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Viską sumaišykite su druska ir pipirais.
3. Įkaitinitek orkaitę iki 250°C. Obuolius nuplaukite, perpjaukite perpus, išimkite sėklas ir kotelius. Obuolių puseles sudėkite į riebalais išteptą skardą ir pripildykite jas paruoštos masės. Kepkite orkaitėje 5-8 min.
4. Žalumynus nuplaukite ir sukapokite, svogūną supjaustykite skrituliukais. Grietinę sumaišykite su jogurtu, žalumynais ir svogūnais, įdėkite druskos, pipirų.
Tokį padažą patiekite kartu su obuoliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai