Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kiaušiniai;
6 šaukštai vandens;
druska;
400 - 500 g miltų;
600 g maltos kiaulienos;
1 svogūnas;
1 šaukštas sviesto;
aliejus kepimui.


Gaminimas:
Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 200 g miltų ir viską gerai išmaišyti. Subėrus likusius miltus, tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti mažais apskritimais.
Svogūną supjaustyti ir pakepinti ant sviesto. Svogūnus suberti į mėsą, pagal poreikį įberti prieskonių ir gerai išmaišyti. Dabar imti mėsą nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos lopinėlių vidurio. Lopinėlių kraštus sulenkti viršun ir sugnaibyti, kad gerai suliptų. Paruoštus koldūnus dėti į verdantį vandenį ir pamažu maišyti. Puode įkaitinti aliejų ir dėti koldūnus. Skrudinti, kol gražiai aprus. Patiekti su česnakiniu baltuoju padažu. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai