Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Statybininkų g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Taikos g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Tylioji g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Turgaus g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Ulonų g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai; 6 šaukštai vandens; druska; 400 - 500 g miltų; 600 g maltos kiaulienos; 1 svogūnas; 1 šaukštas sviesto; aliejus kepimui.
Gaminimas: Į indą įmušti
kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 200 g miltų ir viską gerai išmaišyti. Subėrus likusius miltus, tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti mažais apskritimais. Svogūną supjaustyti ir pakepinti ant sviesto. Svogūnus suberti į mėsą, pagal poreikį įberti prieskonių ir gerai išmaišyti.
Dabar imti mėsą nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos lopinėlių vidurio. Lopinėlių kraštus sulenkti viršun ir sugnaibyti, kad gerai suliptų. Paruoštus koldūnus dėti į verdantį vandenį ir pamažu maišyti. Puode įkaitinti aliejų ir dėti koldūnus. Skrudinti, kol gražiai aprus. Patiekti su česnakiniu
baltuoju padažu. Skanaus :)
|
|
|
|
|