Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg kepimui tinkančių kaštonų su lukštais
1 valgomasis šaukštas aliejaus
0,25 stiklinės vandens


Gaminimas:
Aštriu peiliu kaštonų lukštuose įpjauti didokus kryžius. Dideliame dubenyje sumaišykite kaštonus ir aliejų. Sausą keptuvę įkaitinti ant silpnos ugnies, į ją supilti kaštonus, keptuvę uždengti ir kepti, laikas nuo laiko pamaišant, maždaug 15 – 20 minučių. Į keptuvę supilti vandenį, uždengti dangčiu ir toliau kepti dar maždaug 5 minutes, kol visas vanduo išgaruos, o kaštonai suminkštės. Keptus kaštonus tiekti karštus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai