Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 puodeliai aliejaus
0,25 puodelio miltų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
12 kalmarų, nuvalytų ir supjaustytų žiedeliais
1 citrina

Gaminimas:
1. Giliame keptuve įkaitinkite aliejų. Jis turėtų būti įkaitęs iki 180
0
C temperatūros.
2. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, druską, raudonėlį ir juoduosius pipirus. Gerai išvoliokite kalmarų žiedus šiame mišinyje.
3 Porcijomis dėkite kalmarus į įkaitintą aliejų 2-3 minutėms arba kol švelnia paruduos. Atsargiai, neperkepkite, nes kalmaras taps kietas. Nuvarvinkite aliejaus perteklių.
Patiekite su citrinos skiltelėmis.
Paruošimo laikas: apie 15 min. Kepimo laikas: apie 5 min. Patiekalas bus paruoštas: apie 20 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
maži kalmarai
1 kiaušinis
miltai
druska
aliejus kepimui

Gaminimas:
Kalmarus supjaustyti žiedais, pavolioti miltuose, tada plaktame kiaušinyje ir vėl miltuose. Kepti aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu neperkepti, nes tada plutelė gaunasi labai traški, o kalmarai guminiai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai