Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslininkas, kuris II pasaulinio karo metu dirbo naciu Vokietijoje, o nuo 1945 m. - JAV, didziaja dalimi prisidejes prie kosminiu skrydziu vystymo,
Daugiavietis automobilis keleiviams vezioti,
Koks yra pirmasis augalas, 1982 m. isaugintas tarybiniame kosminiame laive "Saliutas - 7",
Kuno dalies zutis del kraujotakos sutrikimo,
Puciamasis varinis muzikos instrumentas, voltornos pavidalo bosines tubos atmaina,
Vingio g., Rudaičių k., Klaipėdos r. sav.,
Šilėnų g., Rudgalvių k., Klaipėdos r. sav.,
Veiviržėnų g., Rudgalvių k., Klaipėdos r. sav.,
Žalioji g., Rudgalvių k., Klaipėdos r. sav.,
Ruigių g., Ruigių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Paršelis, 1 vienetas Druska, pagal skonį Sviestas, 200 gramų
Gaminimas: Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtrinkite druska ir kelioms valandoms palikite įsisūrėti.
Įsisūrėjusį išplaukite, gražiai padėkite ant skardos, patepkite sviestu ir dėkite į karštą orkaitę ar krosnį. Pradėjusį kepti paršelį vėl gerai ištepkite sviestu ar aliejumi ir vėliau dažnai laistykite jį atsiradusiu skysčiu. Kad paršelio oda neapdegtų, užpilkite karštu vandeniu (nedaug). Kepkite
maždaug 1-1,5 val., tai priklauso nuo paršelio didumo. Iškepusį paršelį perpjaukite išilgai perpus ir skersai į 5-6 dalis. Gabalėlius sudėkite į lėkštę taip, kad atrodytų kaip nepjaustytas. Prie paršelio paduokite įvairiai paruoštų bulvių, agurkų, pomidorų, kopūstų ir kt.
|
|
|
|
|