Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Radistų a., Kauno m., Kauno m. sav.,
Radvilėnų pl., Kauno m., Kauno m. sav.,
Radviliškio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Radvilų Dvaro g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Ragučio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 lyno, 1 didelės skilties česnako, rozmarinų, čiobrelių, žalių krapų, lauro lapelių, juodųjų pipirų, druskos, aliejaus.
Gaminimas: Lyną išdarinėti, galvą
palikti, o žvynus nubrūžinti su druska. Smulkintą česnaką sumaišyti su šaukšteliu druskos bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies vidų, įdėti krapų. Palikti susistovėti bent valandai. Viršų apiberti druska, bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie
40 min.
|
|
|
|
|