Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybes vadovo ar vyriausybes aktas, kuriuo paskelbiama, kad negalioja ju paskirti diplomatinio atstovo veiksmai, atlikti be igaliojimo,
Klaidingai informuoti, skleisti dezinformacija,
Keliasdesimties kadru pozityvine kino juosta,
Kaulo kunas - vamzdinio kaulo dalis tarp 2 epifiziu,
Titulas, duotas Jezui Kristui, nes jis, budamas Dievo Sunus, prisieme zmogaus pavidala,
Žalioji g., Miežionių k., Vilniaus r. sav.,
Bubų g., Mikališkių k., Vilniaus r. sav.,
Kaštonų g., Mikališkių k., Vilniaus r. sav.,
Mikališkių g., Mikališkių k., Vilniaus r. sav.,
Pluošto 1-oji g., Mikališkių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2,5 kg kiaulienos kumpio su oda (be kaulo) 3 česnako skiltelių druskos maltų juodųjų pipirų 1 arbat. šaukštelio maltos kalendros 1 arbat. šaukštelio čiobrelių 2 valg. šaukštų augalinio
aliejaus 1 arbat. šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės 5 valg. šaukštų apelsinų sulčių 4 valg. šaukšto medaus 2 valg. šaukštų garstyčių druskos maltų juodųjų pipirų kelių gvazdikėlių
Gaminimas: Česnako skilteles nulupkite, sukapokite ir sumaišykite su
druska, o paskui sutrinkite su maltais juodaisiais pipirais, kalendra bei čiobreliais ir augaliniu aliejumi. Šiuo marinatu įtrinkite kiaulienos kumpį ir palikite trims - keturioms valandoms pastovėti. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Kiaulienos kumpį padėkite ant
orkaitės grotelių oda žemyn, o po grotelėmis padėkite gilią skardą. Į skardą įpilkite 500 ml vandens. Kiaulienos kumpį kepkite įkaitintoje orkaitėje apie dvi valandas. Sumaišykite tarkuotą apelsino žievelę, apelsinų sultis, medų bei garstyčias ir pakaitinkite ant silpnos ugnies. Maždaug po
dviejų valandų iš orkaitės išimkite kiaulienos kumpį, nupjaukite nuo kumpio odą, o lašinių sluoksnį įpjaukite rombų pavidalu. Sutepkite kiaulienos kumpį paruoštu medaus ir apelsinų padažu ir prismaigstykite gvazdikėlių. Dar kartą pašaukite kumpį į orkaitę ir kepkite apie pusvalandį, kas
penkiolika minučių vis patepdami paruoštu medaus padažu. Glazūruotą kiaulienos kumpį galite patiekti tiek karštą, tiek šaltą kartu su daržovių salotomis.
|
|
|
|
|