Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
laiško,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pasagėlė, Parduotuvė, M. Vaicekausko Firma Atelana,
Pasagėlė, Parduotuvė K. Jasiukevičiaus IĮ,
Pasagėlė, Kretingos r. Vydmantų lopšelis-darželis,
Pasaga, Teniso Klubas,
Pasaga, Antano Bagdzevičiaus Parduotuvė,
Ramioji g., Šateikių Rūdaičių k., Plungės r. sav.,
Čiūželių g., Šiemulių k., Plungės r. sav.,
Šiemulių kelias, Šiemulių k., Plungės r. sav.,
Atžalyno g., Šlečkų k., Plungės r. sav.,
Pušyno g., Šlečkų k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g kalakuto kepenėlių 200 g sviesto 1 kiaušinio 6 g druskos 1 a. š. 5 pipirų mišinio 1 a. š. s čiobrelių 100 ml brendžio 50 ml porto arba Madeiros vyno 100
g šalto rūkymo kumpio (nebūtina)
Gaminimas: Kepeneles pamirkyti šaltame vandenyje. Išpjaustyti plėveles. Brendi, vyną, virti, kol liks skysčio tik apie trečdalis buvusio tūrio. Atvėsinti. Sumalti kepenėles. Aš tai darau su elektriniu kombainu ir ,jam dirbant, visus produktus beriu
tokia eilės tvarka: suberiu druską ir pipirus, dedu kiaušinį, supilu išlydytą sviestą, supilu atvėsusį alkoholį, pabaigoje supilu grietinėlę. Viską sumaišius būna grietinėlės tirštumo masė. Kepimo formą išklojau folija. Tada sudėjau juostelėmis supjaustytą rūkytą kumpį ir ant viršaus
supyliau kepenėlių masę. Kepimo formą įstačiau į kepimo skardą su vandeniu. Kepiau parfė 30 min. 160 °C temperatūroje. Atvėsusį parfė išversti į lėkštę ir ragauti.
|
|
|
|
|